Progressia Finance

Progressia Finance

Wolters Kluwer

Begin januari is Niels gestart bij Wolters Kluwer Tax en Accounting Nederlands als interim financieel directeur, met als doel invulling te geven aan de financiële sturing van de drie ICT ondernemingen Twinfield, Innolan en Basecone, als overbrugging van een werving en selectie proces.
Daarnaast is Niels gevraagd om met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van de huidige gang van zaken en die vervolgens te implementeren.

Niels is vrijwel direct na zijn start begonnen met het verder professionaliseren van zijn team. Zijn internationale kennis heeft ons geholpen onder andere een aantal zeer complexe vraagstukken in de Ukraine op te lossen.
Een aantal maanden na zijn start is er een organisatiewijziging opgetreden waardoor de software ontwikkeling in een aparte vennootschap is ondergebracht. Dit bracht complexe discussies en procesverbeteringen met zich mee die Niels zeer goed begeleidt heeft.
De proactieve houding van Niels maakte dat hij met verbetervoorstellen gekomen is ten aanzien van projectbeheersing, rapportages naar het hoofdkantoor en interne verbetervoorstellen.

Niels is een zeer kundige snel startende interimmanager, die direct waarde kan toevoegen aan een onderneming. Ik kan hem van harte aanbevelen voor een (financiële) interim opdracht.


Managing Director Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland

Frank van der Woude

  Terug naar home

Progressia Holding BV

Valkenboslaan 56
2563 CM, 's-Gravenhage
M 06 - 38 21 60 31
E info@progressia.nl